НАПИС - УТВРДУВАЊЕ НА ПЛАТА НА ВРАБОТЕНИТЕ ВО УСЛОВИ НА ПРОГЛАСЕНА ВОНРЕДНА СОСТОЈБА

Почитувани,

Во состојба на прогласена вонредна состојба поради пандемијата со коронавирусот COVID-19, подготвивме напис за Утврдување на плата на вработените во услови на прогласена вонредна состојба.

Написот можете да го преземете на следниот линк (преземи напис). За да го преземете написот потребно е да се логирате со Вашето корисничко име и лозинка.