ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани,

Поради преземање на мерки за превенција од ширење на болеста COVID-19 (корона вирус), Ве известуваме дека тимовите на Рафајловски Консалтинг и Рафајловски Ревизија и оваа недела своите активности ќе ги извршуваат од дома.

Во овој период целосно сме достапни телефонски за консултации:

Економски совети:

  • 078/220-443 - Јасмина
  • 078/220-471 - Иван
  • 071/385-508 - Стефан

Правни совети:

  • 078/205-572 - Горан
  • 078/385-511 - Биљана

Останете во добро здравје, и Ве молиме почитувајте ги мерките и препораките на Владата и Министерството за здравство.

Со почит,
Рафајловски Консалтинг ДОО Скопје