БАРАЊЕ ЗА ПОЕДНОСТАВУВАЊЕ НА ПРОЦЕС ЗА АПЛИЦИРАЊЕ ЗА БЕЗКАМАТЕН КРЕДИТ

Почитувани,

Комората на сметководители при сојузот на стопански комори до Министерството за финансии испрати Барање за поедноставување на процес за аплицирање за безкаматен кредит. Барањето ви го проследуваме во прилог: